miercuri, 19 noiembrie 2008

Romania - Georgia 2-1


Echipa nationala a Romaniei a reusit sa invinga echipa nationala a Georgiei cu scorul de 2-1 dupa ce la pauza nationala Romaniei a fost condusa cu scorul de 1-0.
Georgienii au marcat primii in minutul 11 prin Martvaladze la prima lor ocazie de gol. Pana la pauza Romania a dominat clar meciul si a jucat numai in jumatatea adversa fara sa aiba ocazii mari de gol insa. La pauza, Piturca a facut numai 4 schimbari, dar Romania a inceput sa-si domine din ce in ce mai tare adversarul, dar in ciuda acestui fapt, prima ocazie a reprizei a apartinut tot Georgiei. In cele din urma Romania a adus egalarea in minutul 62 prin Ciprian Marica care a marcat cu capul din apropiere dupa o centrare de pe dreapta a lui Razvan Cocis. Golul egalizator a fost marcat de fundasul golgeter al nationalei Dorin Goian, in urma unei lovituri libere, in minutul 70. Goian insa a marcat cu piciorul, si nu cu capul asa cum ne-a obisnuit.
Echipa de start a Romaniei a fost urmatoarea:
Lobont - George Ogararu, Iulian Tamas, Mirel Radoi, Razvan Rat - Razvan Cocis, Costin Lazar, Tames - Banel Nicolita, Ciprian Marica, Florin Costea

Niciun comentariu: