joi, 6 noiembrie 2008

Mutu marcheaza si in Champions League


Vedeta echipei nationale a Romaniei, Adrian Mutu, dupa doua goluri intr-un meci reusit in Serie A, a reusit sa marcheze aseara si in Champions League pentru Fiorentina.

Adrian Mutu a marcat primul gol al meciului, un gol de senzatie care a ridicat in picioare tot stadionul din Firenze. Evolutia lui Mutu a fost excelenta pe toata durata partidei, el fiind desemnat si omul meciul dupa ce a primit cele mai mari note din partea presei italiene, din pacate, echipa sa Fiorentina, a fost egalata si nu a reusit decat un egal pe teren propiu in fata nemtilor de la Bayern, acest egal scotandu-i din carti pe cei de la Fiorentina.

"Ce gol, băieţi! Păcat că la final a valorat mai puţin, pentru că egalul cu Bayern o scoate aproape definitiv pe Fiorentina din Liga Campionilor. Mutu a reuşit să aibă o evoluţie bună, jocul său a renăscut şi a înscris printr-o execuţie care a lăsat tot stadionul cu gura căscată. Atacantul român a avut putere, coordonare şi precizie în golul reuşit. Totul perfect. Mutu, alături de Gilardino şi Santana s-au luptat cu fundaşii germani, iar atacantul român a fost aproape să reuşească dubla, iar seară ar fi putut să aibă o altă încheiere" a scris presa din peninsula.

Niciun comentariu: