joi, 26 februarie 2009

Declaratii despre venirea lui Max Nicu la nationala

Cititi mai jos cateva declaratii in legatura cu venirea lui Maximilian Nicu la nationala Romaniei:

Victor Piturca:
Părinţii lui şi-au pierdut cetăţenia atunci când au emigrat în 1977 sau 1978. Dacă nu s-ar fi întâmplat acest lucru, ar fi fost mult mai uşor, aşa însă, o să dureze aceste formalităţi.
Dacă va merita şi vom considera că este nevoie de el la echipa naţională, se poate întâmpla să evolueze pentru România în aceste preliminarii.

Ionut Lupescu:
Am avut o discuţie cu Piţi acum câteva săptămâni despre Maximilian Nicu, în care am hotărât ca jucătorul să fie observat mai mult şi să vedem dacă devine interesant pentru echipa naţională. Cu siguranţă nu va lua cetăţenia pentru a juca cu Serbia, ar fi prea repede. Eu l-am urmărit într-un meci şi cred că el, jucând foarte bine, meci de meci, la o echipă de top din Bundesliga, nu are de ce să nu intre în vederile selecţionerului. Cred că nu ne permitem să trecem cu uşurinţă peste ideea de a aduce un jucător la echipa naţională, pentru că avem o arie de selecţie foarte mică.

Din spusele lui Ionut Lupescu, directorul general al Federatiei Romane de Fotbal, se intelege ca Max nu va putea evoulua pentru Romania in urmatoarele meciuri din preliminarii ce vor avea loc in luna Martie.

Niciun comentariu: