vineri, 17 octombrie 2008

Trebuie demis Piturca ?


Ar trebui Piturca demis ? La modul in care joaca nationala, si la selectia pe care o face eu cred ca da, se pare ca s-a bazat mai mult pe jocuri de noroc si si-a pierdut mai mult timp prin cazinouri decat sa pregateasca meciurile echipei nationale. Spre exemplu, saptamana aceasta, miercuri toate echipele care nu au avut meciuri oficiale, si-au programat meciuri amicale, numai Romania nu, se pare ca Victor Piturca a considerat ca suntem deja prea buni si prea pregatiti pentru a juca vre-un meci amical.

Este adevarat ca Piturca ne-a calificat dupa atatia ani la un turneu final, buuun, ii multumim pentru asta, dar asta inseamna ca urmatoarea calificare trebuie pierduta pe mana lui ?

Ne-a calificat, dar trebuie sa ne amintim si cum ne-am calificat, printr-un joc extraordinar de defensiv, arbitraje favorabile si foarte mult noroc, este adevarat ca scopul scuza mijloacele, dar pana la un anumit punct, se vede clar ca echipa asta poate mai mult, ca se poate lupta de la egal la egal cu oricine, dar nu, noi trebuie sa ne aparam.

Piturca are multe fixuri ale sale in a selectiona anumiti jucatori, care nu mai joaca demult nimic, iar altii care sunt in forma, ( Danciulescu, Bratu, Trica, Muresan ) nici nu sunt chemati la lot. Muresan, dupa ce a fost unul din cei mai buni jucatori de pe teren in meciul impotriva Frantei, si a facut un joc aproape perfect, a fost desfiintat de Piturca, care a fost singurul care a vazut jocul lui Gabi Muresan drept unul foarte prost, nici nu stiu ce sa mai zic... In Romania se pare ca orice este posibil, chiar si in fotbal.

Am creat un sondaj pe blog unde puteti vota daca Piturca ar trebui inlocuit sau nu. Vreau sa vad si parerea celorlalti.

Niciun comentariu: