marți, 21 octombrie 2008

Legenda Gica Hagi


Cand spui Romania, spui Gica Hagi, cand spui echipa nationala a Romaniei, spui Gica Hagi, cand calatoresti intr-o tara straina, primul lucru pe care iti vine sa il spui strainilor este Gica Hagi. Gica Hagi este un o legenda fara doar si poate.
Ei bine, legenda Gica Hagi, a lansat acum ceva timp in urma, impreuna cu GSP, un DVD cu cariera sa la "echipa sa de suflet" dupa cum spune, echipa la care a activat cel mai mult, si anume Galatasaray. Acel DVD, a fost primul dintr-o serie de DVD-uri cu cariera lui Gica Hagi. Sunt 3 DVD-uri primul care a fost deja lansat, despre care v-am vorbit mai sus, al2-lea despre carierea lui Gica Hagi la echipa nationala, in care dupa cum spune chiar el, vor fi punctate toate momentele cheie din cariera sa, cum ar fi debutul la echipa nationala, primul gol la echipa nationala, debutul la un turneu finala cu echipa nationala, si cele mai frumoase goluri. Acest al2-lea DVD, cu cariera lui Hagi la echipa nationala, va aparea maine impreuna cu Gazata sportului.
Al 3-lea DVD, va fi despre cariera lui Gheorghe Hagi pe la toate echipele de club la care a activat, chiar de la inceputurile sale, la Farul, apoi la Sportul Studentesc, si asa mai departe. Cumparati Gazeta impreuna cu DVD-ul, merita !

Niciun comentariu: