miercuri, 3 decembrie 2008

Lotul "A" - nationala U21 3-1


Meciul ce s-a disputat astazi intre lotul convat de Victor Piturca, lotul "A", si nationala U21, antrenata de Emil Sandoi, s-a incheiat cu scorul de 3-1 in favoarea echipei lui Piturca.
In primul rand, sa va spun echipele pe care cei doi selectioneri le-au trimis in teren:
Romania A:
Tătăruşanu (Pantilimon) - Dănănae (Ciucă), Găman (Luchin), Tudose, Latovlevici - Bicfalvi (Prepeliţă), Bourceanu (Ropotan), Cr. Tănase (Deac) , Varga (Curtean) - Bucur (Roman), Piţurcă (Goga)
Echipa nationala U21:
Silviu Lung Jr. (Lungu) - Bărboianu (Cojoc), R. Barbu, Cordoş, S. Ilie (Andronic) - Iorga (Teuşan), An. Ionescu (Buhăescu), Torje (Doman), Gângioveanu (Ochiroşii) - Răduţă (Sburlea), Rusescu (Hora)

Selectionata lui Piturca, Romania "A", a deschis scorul in minutul 31 prin Gigel Bucur care a inscris din 6 m.
In minutul 57, Luchin a majorat avantajul tricolorilor mari, cu o lovitura de cap, venit in urma unui corner executat de jucatorul Sportului, Dacian Varga. Tricolorii "mici" au reusit sa reduca din diferenta, numai 4 minute mai tarziu, prin Barbu, dupa o respingere a lui Pantilimon, dar meciul avea sa se termine 3-1, pentru ca arbitrul Alexandru Tudor, a dictat penalty pentru nationala "A", in minutul 86, pentru o tinere in careu in urma unui corner. Penalty-ul a fost executat si transformat de Prepelita.

Niciun comentariu: